Please find below our school day, although some classes may breakdown these lessons in to even small chunks to meet the needs of specific learners:

Semi-formal and Formal Curriculum groups

Day starts at 8:30am
Lesson 1 8:30am – 9:00am 30 minutes
Lesson 2 9:00am – 10:00am 1 hour
Lesson 3 10:00am – 11:00am 1 hour
Break 11:00am – 11:15am 15 minutes
Lesson 4 11:15am – 12:00pm 45 minutes
Lesson 5 12:00pm – 12:45pm 45 minutes
Lunch 12:45pm – 1:30pm 45 minutes
Lesson 6 1:30pm – 2:10pm 40 minutes
Lesson 7 2:10pm – 2:50pm 40 minutes
Day ends at 2:50pm

 

Informal Curriculum groups

Day starts at 8:30am
Lesson 1 8:30am – 9:00am 30 minutes
Lesson 2 9:00am – 9:45am 45 minutes
Lesson 3 9:45am – 10:15am 30 minutes
Lesson 4 10:15am – 11:00am 45 minutes
Break 11:00am – 11:15am 15 minutes
Lesson 5 11:15am – 11:45am 30 minutes
Lesson 6 11:45am – 12:15am 30 minutes
Lesson 7 12:15pm – 12:45pm 30 minutes
Lunch 12:45pm – 1:30pm 45 minutes
Lesson 8 1:30pm – 2:10pm 40 minutes
Lesson 9 2:10pm – 2:50pm 40 minutes
Day ends at 2:50pm
Translate »